Comenzi telefonice: Comandă la telefon anvelope 0765.335.448   Programul Frânez.ro Luni - Vineri | 1000 - 1800
        Coş de cumpărături
Coşul tău este gol!
Anvelope Bridgestone Anvelope Nokian Anvelope Vredestein

Termeni şi condiţii

1. Termeni generali


Folosirea site-ului www.franez.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.franez.ro (denumite in continuare “Termeni si Conditii”) stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita sau accesa site-ul www.franez.ro (denumit in continuare “Site”) ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului (denumite in continuare “Serviciile Site-ului”, si are valoarea unei conventii incheiate intre S.C. ADNTIRE S.R.L., in calitatea sa de proprietar si administrator al Site-ului si de furnizor al Serviciilor Site-ului, si orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciile Site-ului (denumita in continuare “Utilizator”). Accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciilor Site-ului, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii  ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta imediat accesarea Site-ului.

 

In cuprinsul Termeni si Conditii, urmatorii termeni vor avea, daca din context nu rezulta altfel, semnificatiile specificate mai jos:

  • SITE = reprezinta Site-ul Internet apartinand S.C. ADNTIRE S.R.L., care se afla la adresa www.franez.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele asigurate/oferite de S.C. ADNTIRE S.R.L. in magazinul virtual www.franez.ro, site web administrat de S.C. ADNTIRE S.R.L.
  • UTILIZATOR = reprezinta persoana care acceseaza Site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare ale prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerinţele mentionate.
  • CLIENT = reprezinta persoana care acceseaza Site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare ale prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerintele mentionate, ce initiaza si finalizeaza o comanda.
  • UTILIZARE ABUZIVA = reprezinta utilizarea Site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii S.C. ADNTIRE S.R.L.

 

2. Drepturi de proprietate intelectuala

 

Elementele din continutul Site-ului – elementele de grafica ale site-ului www.franez.ro, scripturi, programe, baze de date, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin S.C. ADNTIRE S.R.L. si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al S.C. ADNTIRE S.R.L. Se interzice a copia, a prelucra, a reproducere, a publica, a transmite, a vinde, a distribui partial, integral sau modificat, intreg continutul sau o parte din continut in alte scopuri decat cel personal. Exista urmatoarele exceptii:

- se permite reproducerea pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, mici fragmente din articolele publicate, doar daca este specificata sursa informatiilor preluate sub urmatoarea forma Sursa: www.franez.ro

- se permit link-uri catre Site, doar daca dupa fiecare link sau la sfarsitul articolului este specificata sursa astfel: Informatii furnizate de www.franez.ro

Cererile de utilizare a continutului Site-ului in orice alt scop decat cel personal, pot fi trimise prin e-mail folosind formularul de contact. S.C. ADNTIRE S.R.L. isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.


Orice persoana care trimite in orice mod informatii sau materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor pe care o terta persoana le poate invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site. Orice persoana care trimite in orice mod informatii sau materiale catre Site intelege si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea S.C. ADNTIRE S.R.L., ci numai raspunderea persoanei in cauza.
Acest Site poate contine trimiteri (link-uri) catre alte site-uri care nu apartin S.C. ADNTIRE S.R.L. sau unui afiliat al acesteia, drept pentru care S.C. ADNTIRE S.R.L. nu este raspunzatoare sub niciun aspect pentru continutul acelor site-uri.

 

3. Publicitate si legaturi cu alte site-uri

 

Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nicio forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/ colaborare/ etc. care pot aparea intre dumneavoastra ca Utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii S.C. ADNTIRE S.R.L. nu pot fi facuti nici material si nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

 

4. Limitarea raspunderii

 

S.C. ADNTIRE S.R.L. nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de pe Site sau pentru continutul oferit de Utilizatorii Site-ului. S.C. ADNTIRE S.R.L. face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, S.C. ADNTIRE S.R.L. nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe S.C. ADNTIRE S.R.L. pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a site-ului www.franez.ro. De asemenea, S.C. ADNTIRE S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment informatiile afisate pe Site, fara obligatia de a anunta Utilizatorii inainte sau dupa efectuarea modificarilor.

Pentru caz de forta majora, S.C. ADNTIRE S.R.L. si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al S.C. ADNTIRE S.R.L., lipsa functionarii conexiunii la Internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, etc. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe S.C. ADNTIRE S.R.L. si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara niciun fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciului Site-ului sau orice alt aspect relationat Serviciului Site-ului.

Produsele sau serviciile existente pot fi marci inregistrate ale unor alte companii. Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Informatiile provenite de la parteneri poarta raspunderea acestora.

 

5. Modificarea Termenilor si Conditiilor

 

S.C. ADNTIRE S.R.L. are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile dinTermenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare in prealabil si fara a fi obligat sa indeplineasca o alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta imediat accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciului Site-ului.


6. Legea aplicabila si litigii

 

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale S.C. ADNTIRE S.R.L., prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.

Selecţie anvelope

Sezon
Producător:
Lăţime
Înălţime
Diametru
Indice de sarcină
Indice de viteză
Destinație
Run Flat
XL
Preţ în intervalul:

Configurator jante

Puteţi afla oferta noastră de jante cu un simplu mesaj urmărind acest link.

Newsletter

Abonare Newsletter

Copyright © 2012 - 2024 S.C. ANTHENED S.R.L. Toate drepturile rezervate.

Realizat de SKy

Frânez.ro pe Facebook
Google+
LinkedIn
Contact E-Mail / Telefon