Comenzi telefonice: Comandă la telefon anvelope 0765.335.448   Programul Frânez.ro Luni - Vineri | 1000 - 1800
        Coş de cumpărături
Coşul tău este gol!
Anvelope Bridgestone Anvelope Nokian Anvelope Vredestein

Politica de confidenţialitate

In cuprinsul Politicii de Confidentialitate urmatorii termeni vor avea, daca din context nu rezulta altfel, semnificatiile specificate mai jos:

  • SITE = reprezinta Site-ul Internet apartinand S.C. ADNTIRE S.R.L., care se afla la adresa www.franez.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele asigurate/oferite de S.C. ADNTIRE S.R.L. in magazinul virtual www.franez.ro, site web administrat de S.C. ADNTIRE S.R.L.
  • UTILIZATOR = reprezinta persoana care acceseaza Site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare ale prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerinţele mentionate.
  • CLIENT = reprezinta persoana care acceseaza Site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare ale prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerintele mentionate, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

 

S.C. ADNTIRE S.R.L. este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal cu nr. 27076. S.C. ADNTIRE S.R.L. respecta confidentialitatea datelor fiecarui Utilizator si orice informatie primita despre Utilizatori va fi utilizata in primul rand pentru a oferi serviciul pe care acestia din urma il solicita si in al doilea rand pentru a imbunatati modul in care sunt deserviti Utilizatorii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre S.C. ADNTIRE S.R.L. si sunt comunicate in relatiile comerciale, fara a fi facute public, cu exceptia cazurilor prevazute de lege. Scopul colectarii datelor vizeaza evidenta Utilizatorilor, statisticile interne, actiunile de reclama, marketing si publicitate, imbunatirea calitatii satisfatiei clientilor si studiile de cercetare de piata. Aceste informatii nu vor fi dezvaluite nici unei persoane din afara S.C. ADNTIRE S.R.L., cu exceptia companiilor cu care S.C. ADNTIRE S.R.L. are incheiate parteneriate in scopul de a va oferi produse si servicii in beneficiul Utilizatorilor. Acestea vor fi utilizate in conformitate cu legislatia din Romania privind protectia datelor personale.


Este dreptul Utilizatorilor sa cunoasca informatiile detinute de S.C. ADNTIRE S.R.L. despre acestia, precum si sa intervina asupra informatiilor, daca este necesar. De asemenea, este dreptul Utilizatorilor sa interzica utilizarea acestor informatii. S.C. ADNTIRE S.R.L. va face tot posibilul sa respecte dorintele Utilizatorilor. Totusi, anumite prevederi legale, in special cele privind siguranta si diverse aspecte financiare (de exemplu in cadrul discutiilor cu firmele de leasing sau companiile bancare) pot face acest lucru imposibil.


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorii au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de exemplu: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu. Orice Utilizator are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Prelucrarea datelor cu caracter personal este insa necesara pentru activitatile mai sus mentionate si pentru a tine la curent Utilizatorii cu activitatea S.C. ADNTIRE S.R.L. si cu noile produse si servicii comercializate. Refuzul dumneavoastra pune S.C. ADNTIRE S.R.L. in imposibilitatea de a face orice fel de comunicari. Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorii se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail  contact [@] franez.ro  sau la adresa sediului S.C. ADNTIRE S.R.L. din strada Fetesti nr. 4, bloc F5, scara G, apartament 101, sector 3, Bucuresti. De asemenea, este recunoscut dreptul Utilizatorilor de a se adresa justitiei.

Selecţie anvelope

Sezon
Producător:
Lăţime
Înălţime
Diametru
Indice de sarcină
Indice de viteză
Destinație
Run Flat
XL
Preţ în intervalul:

Configurator jante

Puteţi afla oferta noastră de jante cu un simplu mesaj urmărind acest link.

Newsletter

Abonare Newsletter

Copyright © 2012 - 2019 S.C. ANTHENED S.R.L. Toate drepturile rezervate.

Realizat de SKy

Frânez.ro pe Facebook
Google+
LinkedIn
Contact E-Mail / Telefon